Daca sustineti cauza noastra orice donatie este binevenita si ne ajuta sa facem inca un

pas in lupta cu tuberculoza. Acestea se pot face in contul IBAN: RO59BRDE445SV96277294450

deschis la BRD Bucuresti- Sucursala Victoria


Deasemenea completand formularul 230 prin care redirectionati 2% din impozitul dvs. anual Ce inseamna 2%?
In conformitate cu prevederile art. 57 alin. (4) din Codul fiscal (Legea 571 din 2003, cu modificarile si completarile ulterioare), contribuabilii, persoane fizice, au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie). Aceasta optiune nu va diminueaza veniturile si nu reprezinta niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra, ea constand intr-o redirectionare a unei parti din impozitul pe venit.

De ce sa directionati 2%?
In acest caz, Dumneavoastra decideti, in locul Statului, modul în care sa fie cheltuita o parte din impozitul pe care îl platiti, precum si cine sa beneficieze in urma acestei alegeri. Prin intermediul Asociatiei Romane a Bolnavilor de Tuberculoza - ARB TB, aveti garantia ca banii Dumneavoastra ajung la persoanele care au cu adevarat nevoie de ajutor. Contribuiti astfel la eficientizarea cheltuirii banului public care provine din impozitul pe care îl platiti, realizand un gest de responsabilitate sociala si umanitara profunda.

catre asociatia ARB-TB, sau completand contractul de sponsorizare pentru societatile comerciale,

ne ajutati sa ii sprijinim Cum putem ajuta ?
Dupa cum se stie, o rata a incidentei de 110 cazuri TBC la 100.000 locuitori plaseaza Romania in fruntea tarilor europene in ceea ce priveste acesta boala. Aceasta inseamna ca, zilnic, in Romania, se imbolnavesc de tuberculoza 70 de persoane. Una dintre ele poate fi cineva apropiat, copilul nostru, parintele nostru sau chiar noi! Impreuna putem stopa aceasta boala, care se trateaza. Ceea ce conteaza este sa ne unim eforturile si sa informam populatia asupra bolii, sa sprijinim bolnavii in vederea vindecarii, si sa ne implicam in gasirea unor solutii de prevenire a imbolnavirilor. Acestea sunt obiectivele Asociatiei Romane a Bolnavilor de Tuberculoza - ARB TB, organizatie non-guvernamentala si non-profit care uneste pacientii,membri ai familiilor acestora, medici, cadre medii sanitare, psihologi, juristi, teologi, studenti, in dorinta comuna de a schimba in bine viata pacientilor TBC din Romania. Ajutorul lor, ca si al Dumneavoastra, este nepretuit, si poate salva vieti! “living together, breathing together- traim impreuna, respiram impreuna” este mesajul pe care vi-l transmitem, si speram sa fiti alaturi de noi, in beneficiul bolnavilor de tuberculoza din tara noastra. Contributiile Dumnevoastra vor sutine actiunile noastre si vor face o diferenta!
pe cei afectati de aceasta maladie.


Formularele se pot descarca de mai jos.

Formular 230 Contract sponsorizare

Inapoi